En

Sortiraj po:


Alternate Text

Prvomajski Inkubator

Program Prvomajskog Inkubatora možemo podijeliti na glazbeni, aktivistički i likovni dio. Svaki za sebe ispituje zadani problem centralne teme na sebi specifičan način.

Glazbeni dio

Glazbeni program Prvomajskog inkubatora najstariji je i najprepoznatljiviji dio samog Programa. Evoluirao je od natjecanja demo bendova do današnje funkcije glazbene prezentacije određene teme cijelog Programa.
Centralni glazbeni dio ovogodišnjeg Prvomajskog inkubatora održati će se u subotu 02.05 na plaži Plav i pratiti će temu plesa. Taj dan zamišljen je kao predstavljanje novih glazbenika domaćoj publici. Cilj je pružiti priliku mlađim i neafirmiranim bendovima da se pokažu novoj publici, a samim time i educiramo otočku publiku koja je prilično zatvorena. 


Likovni dio 

Ovogodišnja izložba posvećena je plesu i u sklopu iste ćemo ugostiti plesni centra K2K iz Rijeke sa svojom izložbom fotografija "ArtIssue". Na samom otvaranju - 29.04. s početkom u 19:00 posjetitelje čeka iznenađenje u obliku performasa naziva “Izložba tijela”

"Prvomajski Šušur" 

Prvomajski šušur je manifestacija posvećena druženju i zabavi građanki i građana zlatne dobi, obilježavanju Praznika rada i poboljšanju međugeneracijskog druženja. Ovaj događaj ne prati nužno centralnu temu Prvomajskog Inkubatora, već služi kao dar udruge Kreativni Krk građanima grada Krka za Prvi maj. 
Budući da u našem gradu nedostaje proslava Prvog maja, želja nam je organizirati kvalitetno međugeneracijsko druženje uz domaću glazbenu podlogu karakterističnu za naš kraj.

 


Detalji

Datum i sat: 29.04.2020. 21:00 - 03:00

Trajanje: 29.04.2020. - 03.05.2020.

www: Prvomajski Inkubator

Izložbe, Kultura, Zabava, Koncerti

Lokacija

GRAD KRK
Grad Krk, Galerija Decumanus

Slična događanja