En

Sortiraj po:


Alternate Text Alternate Text Alternate Text Alternate Text

Proljeće, izložba radova polaznika Dječjeg vrtića Katarina Frankopan

Grad Krk: 03. - 23. ožujka 2023.
Proljeće, izložba radova polaznika Dječjeg vrtića Katarina Frankopan
Galerija Decumanus
Radno vrijeme: pon. - pet. 10.00 - 12.00; 18.00 - 20.00 
Organizatori: Centar za kulturu Grada Krka i Dječji vrtić Katarina Frankopan
Kontakt: kultura@gradkrk.net

Otvorenje godišnje izložbe Dječjeg vrtića Katarina Frankopan Krk, pod motom i nazivom Proljeće, uz prigodni program krčkih mališana, održat će se u petak, 03. ožujka 2023. godine, u Galeriji Decumanus, s početkom u 10.00 sati.
Ovu sada već tradicionalnu izložbu, koja se svake godine priređuje početkom proljeća, tvorit će radovi djece iz Matičnog i Područnog vrtića Krk, kao i iz ostalih otočnih podružnica: Omišalj, Njivice, Malinska, Vrh, Punat, Baška, Vrbnik i Polje. Svaki od navedenih vrtićkih kolektiva predstavit će se radovima u raznim likovnim tehnikama - crtežima, slikama, skulpturama (prostornim oblikovanjem) i grafikama. Prema tome, svi posjetitelji izložbe imat će priliku svjedočiti kako se kreativnost i poriv za stvaralaštvom razvijaju i njeguju u ranoj i predškolskoj dobi. Jer jedna od zadaća ovogodišnjeg odgojno-obrazovnog plana ustanove ogleda se u osvještavanju kulture i umjetnosti te poticanju na izražavanje u različitim medijima poput glazbe, plesa te izvedbene, književne ili vizualne umjetnosti. Uvijek šaren i bogat postav ukazat će na maleni segment upravo tog, u vrtiću (sve)prisutnog, kreativnog procesa.
Izložba Proljeće, kojom će biti obuhvaćeni radovi koji predstavljaju plod kreativnosti djece i njihovih odgojiteljica i odgojitelja, svim zainteresiranim posjetiteljima bit će na raspolaganju sve do 23. ožujka, s time da će se postav moći razgledati svakim radnim danom od 10.00 do 12.00 te od 18.00 do 20.00 sati ili uz prethodnu najavu organizatoru Centru za kulturu Grada Krka, telefonom na 051 220 041 iliti mailom na kultura@gradkrk.net.


Detalji

Datum i sat: 03.03.2023.

Trajanje: 03.03.2023. - 23.03.2023.

www: Proljeće, izložba radova polaznika Dječjeg vrtića Katarina Frankopan

Izložbe, Kultura, Edukacije

Lokacija

GRAD KRK
Grad Krk, Galerija Decumanus

Slična događanja