En

Sortiraj po:


Alternate Text

Omišljanska regata i konceret VATRE

Povodom završetka rekonstrukcije rive u Omišlju priredili smo prigodni sprtsko - glazbeni događaj.

Proslavu novouređene rive zapalit će poznata hrvatska grupa Vatra, čijim hitovima svi uživamo poput "Nama se nikud ne žuri", "Saturn", "Tango" ...

Nakon uspješno održane prošlogodišnje Omišljanske regate, i ove godine nastavljamo sa drugom po redu Omišljanskom regatom koja će se održati u organizaciji Yacht cluba Croatia - Opatija i TZO Omišalj.

Omišaljska regata krstaša, odvija se na regatnom polju ispred Omišlja. Startno/ciljna linija je u dnu Omišaljskog Zaljeva, tj. ispred nove rive. Ruta zatim jedriličare vodi oko plutače na ulazu u Omišaljski Zaljev, zatim prema plutači ispred autokampa Pušća, te istom rutom natrag prema cilju. Očekuje se dolazak tridesetak posada.
Regatno polje je izuzetno atraktivno, kako jedriličarima, tako i promatračima. Ono omogućava praćenje regate s kopna, pošto se jedrilice ne udaljavaju daleko od obale. S jedriličarske strane, regatno polje pruža vrlo zahtjevne uvjete, i brojne taktičke opcije, pošto se zbog reljefa, uvjeti vjetra i struja, stalno mijenjaju unutar i izvan zaljeva.
Jedrilice su podijeljene u grupe po OPEN razvrstavanju, tj. po duljini. Osim toga, jedrilice sa važećim Kvarner Yardstick premjerom, takmiče se i po tom premjeru, koji omogućava ravnopravnost jedriliča različitih performansi.
Nakon jedrenja, jedriličare čeka druženje i podijela nagrada uz prigodni zabavni i ugostiteljski program.

U večernjim satima u sklopu otvorenja rive, nastavljamo sa dobrom zabavom gdje će nas svojim vrućim stihovima od 21.00 h zapalit grupa Vatra!
Ulaz je besplatan!Bend koji je osnovan 1999. u Virovitici do sada je snimio deset albuma. Osvojili su nekoliko Porina, Crnih Mačaka i drugih nagrada te u 21 godinu postali jedan od najvažnijih hrvatskih pop rock sastava.

Članovi benda su: Ivan Dečak – vokal, ritam gitara, Robert Kelemen – električna gitara, Tomislav Franjo Šušak – bass gitara, Mihael Kurjančić - klavijature i Mario Robert Kasumović – bubnjevi.


Detalji

Datum i sat: 19.06.2022.

Trajanje: 19.06.2022.

Zabava, Sport, Zdravlje

Lokacija

OMIŠALJ
Omišalj, Riva

Slična događanja

Fabrika Vecla, besplatne radionice ponovne uporabe [reciklaže] tekstila Udruge Rukotvorine Krk

02.05.2022. - 27.06.2022.
Grad Krk

Sjedište Udruge Rukotvorine Krk [Trg sv. Kvirina]

IZLOŽBA ODA ŽIVOTU - TISJA KLJAKOVIĆ BRAIĆ

20.05.2022. - 08.06.2022.
Baška

Baška, Galerija "Zvonimir"

NASTUP KLAPE TRAMUNTANA

30.05.2022.
Baška

Baška, Stara riva