En

Sortiraj po:


Alternate Text Alternate Text Alternate Text Alternate Text Alternate Text Alternate Text

Kvir 'n' Bass

Ovaj mali živahan festival kojeg na životu drži grupica ljubitelja elektonskih beatova pumpa život u eventima, siromašan otok Krk. I tako već petu godinu. Predanim radom upotpunjuju svaki novi program te ove, 2017. dovode regionalne i međunarodno priznate artiste, ovoga puta na pomalo skrivenu lokaciju peninsule Prniba u gradu Krku. Atmosferu i nemirnost početka ljeta ne možete osjetiti na bolji način nego skriveni u borovoj šumi, s pogledom na more, izolirani od svijeta, plešući na izvrsno koordiniran lineup.

Na jednodnevnom programu festivala tako su se našli Martina Karamarko i Dejan Miličević kao headlineri. Karamarko, jedna od naših najuspješnijih DJica koja je svojim gostovanjima zavirila u skoro svaki ugao kugle zemaljske i uvijek nam osvjetlila obraz. Prva je hrvatica koja je zaključala svoj status rezidencijom u kultnom Sankeysu na Ibizi te je zbog zarazne energije i plesne glazbe uvijek rado zvan gost.
Drugi headliner je odličan DJ i producent s karijerom koja traje već 20 godina, dolazi iz Srbije i nema uglednog festivala ili kluba na svijetu u kojima nije prosipao svoje mikseve techno i house glazbe, kombinirajući novitete i klasike. Deki Miličević, kako ga fanovi vole oslovljavati, najveći utjecaj ima u svojoj regiji, gdje slovi kao jedan od kreatora undergrounda kako Srbije, tako i cijele regije, biti će taj koji će dati onaj papareni kick, gdje se samo predamo glazbi i početku ljeta s rukama u zraku i osmijehom na licu.
Nastavljajući s dobrim lineupom na životopisnom Krku u goste su pozvani i riječki Claus Cottini & Božo Devčić te ‘friški’ Fishermen’s Friend.
Prvi dvojac, Claus Cottini & Božo Devčić vitalan su dio riječke Crkve. Jedan rezident DJ, a drugi glazbeni aficionado, zajedno dijele veliku ljubav prema iskrenoj i lijepoj glazbi te prijateljstvo u kojem su našli zajednički jezik koji će nam se sa oduševljenjem predstaviti na njihovom drugom zajedničkom gigu u mirisnoj borovoj šumi Prnibe.

10.6. Krk, Prniba
Start: 18:00 - End: 06:00
Ulaz: Besplatan

Detalji

Datum i sat: 10.06.2017. 18.00 - 06.00

Trajanje: 10.06.2017. - 11.06.2017.

www: Kvir 'n' Bass

Zabava, Koncerti

Lokacija

GRAD KRK

Slična događanja

Proslava Dana grada Krka

Svetom Kvirinu na dar

18.05.2017. - 10.06.2017.
Grad Krk