En

Sortiraj po:


Alternate Text

Koncert - Najljepše od Olivera

Antonio Krištofić i Mateo Žmak - koncert "Najljepše od Olivera

Petak, 01.07. u 21:00 h - terasa buffeta Zgribnica

 

Predstavljamo Vam glazbenu ponudu za glazbenu večer mladog pjevača Antonia Krištofića uz klavirsku pratnju Matea Žmaka. Koncert "Najljepše od Olivera" glazbena je večer najvećih hitova, evergreen pjesama pokojnog Olivera Dragojevića.

 

Antonio Krištofić dobitnik je priznanja svih "HRT" radio stanica za najbolje izvedbe oliverovih pjesama, a i sam pokojni Oliver Dragojević javno je pohvalio Antonia te ga pozvao na svoj veliki koncert.
"Stine" Antonio Krištofić:https://www.youtube.com/watch?v=d7njYrczm28

Oliver & Antonio uživo: https://www.youtube.com/watch?v=EzaHue8h2Rc

 


Antonio Krištofić mladi je pjevač iz Opatije koji svoju glazbenu karijeru gradi od 2008. godine, a danas je prepoznat kako u Hrvatskoj, tako i u čitavoj regiji, odnosno susjednim zemljama.
2012. godine Antonio osvaja drugo mjesto u HRT- ovoj emisiji "Pjevaj moju pjesmu", a također i debitira na festivalu Melodije Istre i Kvarnera.
2013. godine održao je svoj prvi samostalni koncert u Opatiji, pred više od 2 tisuće ljudi.
2014. godine dobio nagradu za najbolju interpretaciju, nagradu stručnog žirija i nagradu publike na festivalu MIK.
2015. godine Antonio odlazi na regionalni show X Factor Adria, u kojem dolazi do samog finala.
Nakon show-a Antonio je gostovao na koncertima Olivera Dragojevića, Zdravka Čolića, Tončija Huljića i Željka Joskimovića. Iste te godine, na festivalu MIK, Antonio je osvojio nagrade publike i stručnog žirija na festivalu MIK, a i debitirao na Festivalu dalmatinske šansone – Šibenik.
2016. godine Antonio odlazi na veliku regionalnu turneju pod  vodstvom "Coca-Cola Srbija", a koncert je odrzao u 7 srpskih i 2 makedonska grada. Također, po 4. put Antonio se natjecao na festivalu MIK i kao i svake godine osvojio nagradu stručnog žirija te nagradu publike.
Isto tako, Antonio je dobitnik nagrade za najbolju interpretaciju na Splitskom festivalu, a iza sebe ima preko 10 singlova.
2017. godine, u mjuziklu "Sušak, Sušak", Antonio dobiva jednu od glavnih uloga, predstavlja se na festivalu MIK  i na Čanson fest- u.
2018. godine Antonio se predstavlja u regionalnom show-u "Zvezde Granda"  te osvaja visoko 2.mjesto po glasovima čitavog Balkana.
2020. godine Antonio je proglašen za "Novo regionalno glazbeno ime" na velikoj dodjeli nagrada "Oskar Popularnosti" koja se održala u Beču u Austriji.


Mateo Žmak trenutno je jedan od najeminentnijih pijanista mlade generacije u Hrvatskoj. Započeo je glazbeno obrazovanje klavira s 9 godina. Pohađao je osnovnu i srednju glazbenu školu Ivan Matetić Ronjgov u Rijeci u klasi prof. Vjere Lukšić i prof. Jadranke Jurić u čijoj je klasi i maturirao 2013.g. Trenutno je student četvrte godine Muzičke akademije Sveučilišta u Zagrebu, Područni odsjek Rijeka u klasi izv.prof. Vladimira Babina.
Mateo je dobitnik tri prve nagrade na međunarodnim natjecanjima posebne nagrade HDS-a  i EPTA-a, šest drugih nagrada na regionalnim natjecanjima te pet drugih na međunarodnim natjecanjima.
Također djeluje kao korepetitor mnogim eminentnim imenima.

Neki od izvođača s kojima surađuje : Matea Dujmović, Antonio Krištofić, Đani Stipanićev, Antonella Malis, Voljen Grbac, Vivien Galletta, Antonela Doko i dr.


Detalji

Datum i sat: 01.07.2022. 21:00

Trajanje: 01.07.2022.

Kultura, Zabava, Koncerti

Lokacija

VRBNIK
Vrbnik, Zgribnica

Slična događanja

IZLOŽBA MEDITERRANEO.HR - CLAUDIO FRANK

10.06.2022. - 08.07.2022.
Baška

Baška, Galerija "Zvonimir"

Summer yoga 2022

20.06.2022. - 09.09.2022.
Punat

Punat-street work out park

yoga

TIME FOR YOGA

21.06.2022. - 15.09.2022.
Baška

Baška - pored hotela Valamar Zvonimir