En

Sortiraj po:


Alternate Text Alternate Text

Izlet na Sajam cvijeća Pordenone

Za sve ljubiteljice i ljubitelje cvijeća, kao i za one koji će to tek postati, Sajam cvijeća u talijanskom gradiću Pordenone nezaobilazna je proljetna destinacija. Na oko 35.000 kvadratnih metara izložbenog prostora s više od 300 izlagača potražite inspiraciju za proljetno uređenje vrtova i okućnica te se opremite kvalitetnim i cjenovno vrlo povoljnim sadnicama i lukovicama raznovrsnog cvijeća i biljaka.

U suradnji Turističke zajednice općine Omišalj i Turističke zajednice općine Baška s Arriva d.o.o. agencijom organizira se jednodnevni izlet u Pordenone, 4. ožujka (subota).

Planirani polazak je u 5.30 iz Baške te se kreće u smjeru Njivica, Kijca i Omišlja gdje se ukrcavaju preostali putnici. Slijedi ugodna vožnja kroz Sloveniju i Italiju u pravcu Pordenonea gdje se dolazi direktno na sajam. Oko 14.00 sati je predviđen polazak u Villesse, slobodno poslijepodne za shopping u trgovačkim centrima Tiare i Ikea. Polazak prema Krku predviđen je u kasnim poslijepodnevnim satima.

U mjesecu edukacija u turizmu, Turistička zajednica općine Baška, nagrađuju iznajmljivače sa svojih područja tako da je cijena izleta za iznajmljivače s područja Općine Baška snižena je 50% i iznosi 16.00 eura po osobi, a za ostale stanovnike Općine Baška je 32.00 eura. Cijena uključuje prijevoz prema programu, voditelja programa i troškove organizacije puta dok se dodatno na ulazu plaća ulaznica od 9.00 eura.

Prijave u Baški moguće su u uredu Turističke zajednice Općine Baška, na adresi Kralja Zvonimira 114, radnim danom od 7:30 sati do 15:30 sati ili na telefon 051 856 817, zaključno sa 01.03.2023. ili do popunjena mjesta.


Detalji

Datum i sat: 04.03.2023.

Trajanje: 04.03.2023.

Kultura, Zabava, Edukacije

Lokacija

BAŠKA

Slična događanja