En

Sortiraj po:


Alternate Text

Edukacija iznajmljivača o novim trendovima u obiteljskom smještaju i administrativnom poslovanju

Grad Krk: 16. travnja 2018. u 16.00 
Edukacija iznajmljivača o novim trendovima u obiteljskom smještaju i administrativnom poslovanju u organizaciji Turističke zajednice Grada Krka
Informacije: ured@tz-krk.hr
Hotel Valamar Koralj
 
U cilju što kvalitetnijeg pristupanja iznajmljivanju, ali i postizanja što uspješnije komunikacije s gostom, Turistička zajednica Grada Krka, 16. travnja 2018. godine, s početkom u 16.00 sati, organizira edukaciju, s time da će mjesto njezinog održavanja biti objavljeno naknadno.
 
Ovo besplatno predavanje koje će održati Anamarija Cicarelli, voditeljica Savjetovališta za obiteljski smještaj Interligo iz Splita, a čija su tema novi trendovi u obiteljskom smještaju te administrativno poslovanje, namijenjeno je svim pružateljima usluga privatnog smještaja s područja Grada Krka.
 
Polaznici ove edukacije, uz dobre primjere iz prakse, tako će imati prilike saznati sve o novim potrebama gostiju i modelima prilagodbe, specifičnostima poslovanja vezanog uz iznajmljivanje apartmana, kuća za odmor i soba u domaćinstvu (a sve u namjeri povećanja prihoda), novim mogućnostima i trikovima za što uspješnije poslovanje s portalima, novim načinima oglašavanja, upravljanju komentarima gostiju, kao i najaktualnijim segmentima administrativnog poslovanja (zakonskim obvezama, novostima vezanim uz propise, PDV-u, TV pretplati, izdavanju računa i drugo). Nakon što se obrade sve radionicom planirane teme s voditeljicom edukacije bit će otvorena mogućnost diskutiranja.
 
Svi zainteresirani iznajmljivači mole se da svoju nazočnost na ovom predavanju prijave telefonom na 051 221 414 ili mailom na ured@tz-krk.hr, i to najkasnije do 12. travnja.

Detalji

Datum i sat: 16.04.2018. 16.00 - 17.30

Trajanje: 16.04.2018.

www: Edukacija iznajmljivača o novim trendovima u obiteljskom smještaju i administrativnom poslovanju

Edukacije

Lokacija

GRAD KRK