En

Sortiraj po:


Alternate Text Alternate Text Alternate Text Alternate Text Alternate Text Alternate Text Alternate Text Alternate Text Alternate Text Alternate Text Alternate Text Alternate Text

Baška Outdoor Festival

 (11.10.-13.10.2019)

Baška Outdoor Festival, kojeg u svojim kalendarima upisuju svi ljubitelji sporta i adrenalina, ove godine slavi i svoj prvi jubilej. Peto izdanje ovog festivala neće razočarati poklonike outdoor aktivnosti, s uobičajenim bogatim sportskim i zabavnim programom, koje organiziraju Turistička zajednica općine Baška, u partnerstvu s Valamarom i organizatorima sportskih sadržaja.

Program počinje u petak, 11. listopada, sa Zipline Edisonom, na kojem će svi avanturisti moći isprobati vožnju terenskim vozilom, hodati u prirodi i spuštati se po sajlama dužim od dva kilometra.

U subotu, 12. listopada se svim posjetiteljima Baška Outdoor Festivala nudi bezbroj izazova, a najveći među njima je koju aktivnost odabrati za sebe, ili cijelu obitelj. Za bicikliste se pobrinuo Adria Bike, koji organizira Krk'n'Roll MTB maraton s tri staze, različitih duljina, od 30, 50 i 70 kilometara, namijenjene ženama i muškarcima.  Ljubitelji trail utrka će doći na svoje u sklopu Krk Island Trail 2019, na treking natjecanju, koje organizira Treking liga i to u tri kategorije: 8, 14 i 24 kilometra. Za one koji više vole planinariti, u subotu se nudi izlet BOF Hike tour, na kojem će ih Promotiv Travel Outdoor provesti trasom Baška – Heritage Hotel Forza – Zarok – Batomalj – Prijevoj Vratudih – Veliki Hlam – Lipica – Svetište Majke Božje Goričke – Baška.  Izlet će svim planinarima omogućiti i upoznavanje s Baškom i okolicom, kao i pogled na divne vizure toga kraja. Za opuštanje i zabavu navečer je u subotu zadužena poznata grupa Elemental, s kojom će sudionici umor zamijeniti pjesmom i plesom. U nedjelju će na svoje doći i sportski penjači na penjalištu Portafortuna, ali je program prilagođen i početnicima (od 15. godine starosti), koje će penjanju podučavati stručni tim Alpinističkog kluba Put.

 

Dodatne informacije o Baška Outdoor Festivalu: www.visitbaska.hr, + 385 51 856 817, info@visitbaska.hr.

 

Posjetiteljima su na raspolaganju i jedinstvena outdoor karta i outdoor brošura, kao i dvije nove aplikacije za lakše snalaženje na terenu,  na poveznici: https://www.krkoutdoor.com/

 

 

Posjetiteljima je, kao i do sada, na raspolaganju i posebno povoljan smještaj u hotelima Corinthia Baška Sunny Hotel by Valamar 3* već od 33 eura po osobi i danu za polupansion s pićem, ili u Valamar Zvonimir Hotelu 4* već od 36 eura po osobi i danu za polupansion. 

Dodatne informacije se mogu dobiti na mailu baskaoutdoor@valamar.com, www.valamar.com . Posebna ponuda smještaja uz 10 posto popusta je moguća i u Heritage Hotelu Forza, www.hotelforza.hr/hr/provjeri-raspolozivost.html.

 


Detalji

Datum i sat: 11.10.2019.

Trajanje: 11.10.2019. - 13.10.2019.

Zabava, Sport

Lokacija

BAŠKA

Slična događanja

Mesopust 2020.

11.01.2020. - 25.02.2020.
Punat

After job party

21.02.2020. - 21.02.2020.
Malinska